KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET NAGYKANIZSA

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Támogatóinknak!

Támogatóinknak:

Bankszámla számunk:

11600006-

00000000-

57475466 /Erste Bank/ 

  

 

 

 
Hírek
Hírek : IKU Európa Bajnokság Románia 2021

IKU Európa Bajnokság Románia 2021

 

IKU Európa Bajnokság ROMÁNIA 2021

2021 október 27-31-ig került megrendezésre Románia Nagyvárad / Oradea/ városában az IKU / International Karate Union / Európa Bajnoksága.

 A rendezvényt nagy körültekintéssel hajtották végre, így a letesztelt versenyzők a szállodából ki se mehettek, csak a verseny helyszínére, ahol minden nap újabb covid vizsgálaton estek át és csak negatív eredmény után léphettek a karatékák a sportcsarnokba.

 A bajnokságon 15 ország 530 versenyszámban indult. A résztvevő országok: Olaszország, Albánia, Málta, Szlovénia, Csehország, Svájc, Ukrajna, Írország, Oroszország, Szerbia, Németország, Lengyelország, Moldova, Magyarország és Románia.

Érkezés után regisztráció, mérlegelés, tesztelés, edzői szeminárium, majd a román válogatott edzésén való részvétellel telt el az első két nap.

Az est egyik sikere, hogy a Román Ju-Jitsu Szövetségtől Dorin Alexandru, a Magyar IKU Karate Szövetség elnökének Feszt Norbert mesternek 2. Dan / Ju-Jitsu/ fokozatú diplomát adott át. Ezt követően az összes nemzeti IKU tagszövetség elnökének és képviselőinek a találkozója volt.

 

A harmadik napon Magyarország az egyéni Kata/formagyakorlat versenyszámban lépet színre, ahol Feszt Gergő a férfi kadett kategóriában 13. helyen végzett.

A negyedik napon a Kumite versenyszámokat rendezték meg, ahol a magyar válogatott tagja, a KIME Shotokan Karate Egyesület karatékája Feszt Gergő a férfi kadett egyéni sanbon kumite -57 kg kategóriában a 3. helyen állhatott dobogóra, ezzel Európa Bajnok bronzérmes lett.

  

 Az ötödik napon a 6-11 éves gyerekek karate versenye következett, majd a záró ünnepséggel zárult a nagyszabású rendezvény. Magyarország a 9. helyen végzett az érem összesítésben.  

   


 
Linkek
 
TIME
 
Számláló
Indulás: 2011-07-09
 
KIME

         

 
Feszt Gergő IKU Európa Bajnok III.

 

Karate ni sente nashi - A karatéka soha nem támad,  Mazu jiko o shire shikoshite hoka o shire - Először ismerd meg magad azután ellenfeledet.

 


FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!