KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET NAGYKANIZSA

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Támogatóinknak!

Támogatóinknak:

Bankszámla számunk:

11600006-

00000000-

57475466 /Erste Bank/ 

  

 

 

 
Hírek
Hírek : 2017.04.14. Kyu Övvizsga

2017.04.14. Kyu Övvizsga

2017.04.14.-én soros kyu övvizsgát tartott a KIME Shotokan Karate Egyesület, ahol 24 fő sikeres vizsgát tett!

A vizsgázók Kihon, Kata / formagyakorlat, és Kumite felkészültségük bemutatása után, erőnléti feladatokkal zárták a jól sikerült vizsgát. 

Gratulálunk a vizsgázóknak!

A vizsgáztatók

A vizsga eredményei:


Kyu öv vizsga eredményei:

 

Dr. Birkner Zoltán 5 kyu kék öv

Szilágyi Milán 5 kyu kék öv

Gerencsér Adrienn 5 kyu kék öv

Kiss Kinga 5 kyu kék öv

Kele Zétény 6 kyu zöld öv

Kiss Martin Szabolcs 6 kyu zöld öv

Kocsis Milán 6 kyu zöld öv

Tóth Barnabás 6 kyu zöld öv

Honfi Dávid 6 kyu zöld öv

Kanta Alex 6 kyu zöld öv

Laczó Barna 6 kyu zöld öv

Bíróné Zsoldos Ivett 7 kyu narancssárga öv

Farkas József 7 kyu narancssárga öv

Rudics Mátyás 7 kyu narancssárga öv

Varga-Szömös Márkó 8 kyu citromsárga öv 2 piros csík

Kovács Brigitta 8 kyu citromsárga öv 2 piros csík

Kovács Melinda 8 kyu citromsárga öv 2 piros csík 

Lőczi Milán István 8 kyu citromsárga öv 2 piros csík  

Lőczi Mónika 8 kyu citromsárga öv 2 piros csík 

Lőczi Aliz 8 kyu citromsárga öv 2 piros csík

Iván Franciska 8 kyu citromsárga öv 1 piros csík

Iván András 8 kyu citromsárga öv 1 piros csík 

Markó Iván 8 kyu citromsárga öv 1 piros csík 

Gredics Péter 8 kyu citromsárga öv 1 piros csík

 

További sok sikert kívánunk!

 
Linkek
 
TIME
 
Számláló
Indulás: 2011-07-09
 
KIME

         

 
Feszt Gergő IKU Európa Bajnok III.

 

Karate ni sente nashi - A karatéka soha nem támad,  Mazu jiko o shire shikoshite hoka o shire - Először ismerd meg magad azután ellenfeledet.

 


FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!