KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET NAGYKANIZSA

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tai Chi meditation
 
Támogatóinknak!

Támogatóinknak:

Bankszámla számunk:

11600006-

00000000-

57475466 /Erste Bank/ 

  

 

 

 
Bemutatkozás

 

Sensei Feszt Norbert, 5. Dan fokozatú karate mester

- vezetőedző, elnök, Sportoktató, Cross Trainer, Személyi Edző, Rendészeti Intézkedéstaktika Oktató, 

1977.02.16-án születtem Nagykanizsán. 

A Shotokan Karate gyakorlását 28 éve 1989-ben kezdtem Németh István klubjában. Színes öves vizsgáimat Bruzsa Ferenc és Antal János mestereknél tettem le.

1999-ben 1. Dan fokozatot szereztem Sensei Sáfár László 9. Dan-os nagymesternél.

2. Dan és 3. DAN fokozatra Sensei Büki Gyula 7. Dan-os nagymesternél vizsgáztam le, majd a 3. Dan fokozatot a Magyar Karate Szakszövetségtöl is megkaptam.

4. DAN fokozatból Sensei Büki Gyula 7. Dan és Kyoshi Dr. Zakariás László 7. Dan-os nagymesterek elött tettem vizsgát. 

2008-ban OKJ-s sportoktatóként Karate szakon végeztem. 

A Rendvédelmi Kiképzők Szövetsége, a Zala Megyei elnökének választott meg.

A KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET ALAPITÓJAKÉNT AZ ELNÖKI POSZTOT TÖLTÖM BE.

2013-ban WKF Bírói mínősitésem: Segédbíró kategória sarokbíró. 

2015-ben Rendészeti Intézkedéstaktikai Oktató képesitést szereztem.

 Személyi Edző / Personal Trainer vizsgát tettem le.

2016.-ban Stretching és ellazulási technikák tanfolyamán sikeres vizsgát tettem.

Budapesten a TEK BM Országos Karate Bajnokságon Kumite versenyszámban 3. helyezett lettem. 

2017.június 04-én a Global Karate Federation Hachi-O-Kai világszövetség 5. Dan fokozatát kaptam Soke prof. dr. Ziko Becanovic 10. Dan-os és

Soke Takemasa Okuyama 10. Dan-os nagymesterektől. 

 

Senpai Fesztné Nagy Zita, 2. Dan fokozatú karate mester

 alelnök, Sportoktató, Gyógypedagógiai Asszisztens,

Nagykanizsai lakos vagyok, Óvodai Dajka és Gyógypedagógiai asszisztens a végzettségem.  3 gyermekem van Filip, Gegő és Vivien. 

A KIME Shotokan Karate egyesületben alelnöki tisztséget töltök be az egyesület alapító tagjaként.

2012.-ben Nagykanizsán a Kime-Seigi Karate Versenyen egyéni Kata 1. helyezést értem el.

2014.-ben Sensei Büki Gyula 7. Dan-os mesternél 1. Dan fokozatra vizsgáztam le. 

2016. 04.24.-én OKJ-s sportoktató vizsgát tettem le.

2016.-ban Stretching és ellazulási technikák tanfolyamán sikeres vizsgát tettem.

2017.június 04.-én a Global Karate Federation Hachi-O-Kai világszövetség 2. Dan fokozatát kaptam Soke prof. dr. Ziko Becanovic 10. Dan-os és

Takemasa Okuyama 10. Dan-os nagymesterektől.  

 

Az egyesületről

Edzések helye:
I. 8800 Nagykanizsa, Attila u. 2. Péterfy S. ált. isk.
 
II. 8800 Nagykanizsa, Hajgató u. 1. Kiskanizsa Móricz Zsigmond Műv. ház 
 
Székhely, posta címünk: 8800 Nagykanizsa, Szekeres J. u. 54.
Bankszámla számunk: 11600006-00000000-57475466 (Erste Bank)
Adószámunk: 18288542-1-20
e-mail címünk: feszt.norbert@gmail.com

Telefonszámunk: 0670(3417345
Bírósági bejegyzés száma: Pk. 60024/2012/4.

Nyilvántartás száma: 2592

A Kime Shotokan Karate Egyesület 2012. április 02-án alakult, amely a Pk. 60024/2012/4. számú Bírósági bejegyzés alapján 2012.05.26.-án jogerőre emelkedett.

Egyesületünk tagja az IJKA /International Japanese Karate Association/ Magyarország Szövetségnek Global Karate Federation Hachi-O-Kai Világszövetségnek és a Magyar Karate Szakszövetségnek. Egyesületünk szakmai vezetője Sensei Feszt Norbert 5. Dan-os karate mester. Az Egyesület lehetőséget nyújt minden tanulni vágyónak, testi - lelki fejlődésre és a belső harmónia megteremtésére a SHOTOKAN KARATE gyakorlása által. A csapat tagjai főként általános iskolás gyermekek és szüleik, akik számára a Shotokan Karate gyakorlása optimális lehetőséget nyújt testnevelésre, egészség-megőrzésre, verseny-sportra, a keleti kultúra megismerésére, valamint önvédelem elsajátítására. A rendszeres edzéseken kívül edzőtáborok, versenyek, övvizsgák és bemutatók segítik a tanítványok fejlődését. 
  
Taglétszámunk több mint 50 főt számlál. A tanítványok fizikai és egészségügyi állapotának javításán kívül fontosnak tartjuk a lelki, és szellemi útmutatást is.
Az edzéseket 1-5. Dan-os Karate oktatók tartják és az oktatást egy gyógypedagógiai asszisztens is segíti.  

    

                                              Sensei Feszt Norbert 5. Dan elnök, vezetőedző                 Senpai Fesztné Nagy Zita 2. Dan alelnök, sportoktató

 
Linkek
 
TIME
 
Számláló
Indulás: 2011-07-09
 
Edzőink

 
KIME

         

 
Karate

 

Karate ni sente nashi - A karatéka soha nem támad,  Mazu jiko o shire shikoshite hoka o shire - Először ismerd meg magad azután ellenfeledet.

 


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints