KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET NAGYKANIZSA

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Tai Chi meditation
 
Támogatóinknak!

Támogatóinknak:

Bankszámla számunk:

11600006-

00000000-

57475466 /Erste Bank/ 

  

 

 

 
Bemutatkozás

 

Sensei Feszt Norbert, 5. Dan fokozatú karate mester

- vezetőedző, elnök, Sportoktató, Cross Trainer, Személyi Edző, Rendészeti Intézkedéstaktika Oktató, 

1977.02.16-án születtem Nagykanizsán. 

A Shotokan Karate gyakorlását 1989-ben kezdtem Németh István klubjában. Színes öves vizsgáimat Bruzsa Ferenc és Antal János mestereknél tettem le.

1999-ben 1. Dan fokozatot szereztem Sáfár László sensei-nél.

2. Dan és 3. DAN fokozatra Sensei Büki Gyula 7. Dan-os nagymesternél vizsgáztam le, majd a 3. Dan fokozatot a Magyar Karate Szakszövetségtöl is megkaptam.

4. DAN fokozatból Sensei Büki Gyula 7. Dan és Kyoshi Dr. Zakariás László 7. Dan-os nagymesterek elött tettem vizsgát. 

2008-ban OKJ-s sportoktatóként Karate szakon végeztem. 

A Rendvédelmi Kiképzők Szövetsége, a Zala Megyei elnökének választott meg.

A KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET ALAPITÓJAKÉNT AZ ELNÖKI POSZTOT TÖLTÖM BE.

2013-ban WKF Bírói mínősitésem: Segédbíró kategória sarokbíró. 

2015-ben Rendészeti Intézkedéstaktikai Oktató képesitést szereztem.

 Személyi Edző / Personal Trainer vizsgát tettem le.

2016.-ban Stretching és ellazulási technikák tanfolyamán sikeres vizsgát tettem.

Budapesten a TEK BM Országos Karate Bajnokságon Kumite versenyszámban 3. helyezett lettem. 

2017.június 04-én a Global Karate Federation Hachi-O-Kai világszövetság 5. Dan fokozatát kaptam Soke prof. dr. Ziko Becanovic 10. Dan-os és

Soke Takemasa Okuyama 10. Dan-os nagymesterektől. 

 

Senpai Fesztné Nagy Zita, 2. Dan fokozatú karate mester

 alelnök, Sportoktató, Gyógypedagógiai Asszisztens,

Nagykanizsai lakos vagyok, Óvodai Dajka és Gyógypedagógiai asszisztens a végzettségem.  3 gyermekem van Filip, Gegő és Vivien. 

A KIME Shotokan Karate egyesületben alelnöki tisztséget töltök be az egyesület alapító tagjaként.

2012.-ben Nagykanizsán a Kime-Seigi Karate Versenyen egyéni Kata 1. helyezést értem el.

2014.-ben Sensei Büki Gyula 7. Dan-os mesternél 1. Dan fokozatra vizsgáztam le. 

2016. 04.24.-én OKJ-s sportoktató vizsgát tettem le.

2016.-ban Stretching és ellazulási technikák tanfolyamán sikeres vizsgát tettem.

2017.június 04.-én a Global Karate Federation Hachi-O-Kai világszövetség 2. Dan fokozatát kaptam Soke prof. dr. Ziko Becanovic 10. Dan-os és

Takemasa Okuyama 10. Dan-os nagymesterektől.  

 

Az egyesületről

Edzések helye:
I. 8800 Nagykanizsa, Attila u. 2. Péterfy S. ált. isk.
 
II. 8800 Nagykanizsa, Hajgató u. 1. Kiskanizsa Móricz Zsigmond Műv. ház 
 
Székhely, posta címünk: 8800 Nagykanizsa, Szekeres J. u. 54.
Bankszámla számunk: 11600006-00000000-57475466 (Erste Bank)
Adószámunk: 18288542-1-20
e-mail címünk: feszt.norbert@gmail.com

Telefonszámunk: 0670(3417345
Bírósági bejegyzés száma: Pk. 60024/2012/4.

Nyilvántartás száma: 2592

A Kime Shotokan Karate Egyesület 2012. április 02-án alakult, amely a Pk. 60024/2012/4. számú Bírósági bejegyzés alapján 2012.05.26.-án jogerőre emelkedett.

Egyesületünk tagja az IJKA /International Japanese Karate Association/ Magyarország Szövetségnek és a Magyar Karate Szakszövetségnek. Egyesületünk szakmai vezetője Sensei Feszt Norbert 5. Dan-os karate mester. Az Egyesület lehetőséget nyújt minden tanulni vágyónak, testi - lelki fejlődésre és a belső harmónia megteremtésére a SHOTOKAN KARATE gyakorlása által. A csapat tagjai főként általános iskolás gyermekek és szüleik, akik számára a Shotokan Karate gyakorlása optimális lehetőséget nyújt testnevelésre, egészség-megőrzésre, verseny-sportra, a keleti kultúra megismerésére, valamint önvédelem elsajátítására. A rendszeres edzéseken kívül edzőtáborok, versenyek, övvizsgák és bemutatók segítik a tanítványok fejlődését. 
  
Taglétszámunk több mint 50 főt számlál. A tanítványok fizikai és egészségügyi állapotának javításán kívül fontosnak tartjuk a lelki, és szellemi útmutatást is.
Az edzéseket 1-5. Dan-os Karate oktatók tartják és az oktatást egy gyógypedagógiai asszisztens is segíti.  

    

                                              Sensei Feszt Norbert 5. Dan elnök, vezetőedző                 Senpai Fesztné Nagy Zita 2. Dan alelnök, sportoktató

 
Linkek
 
TIME
 
Számláló
Indulás: 2011-07-09
 
Edzőink

 
KIME

         

 
Karate

 

Karate ni sente nashi - A karatéka soha nem támad,  Mazu jiko o shire shikoshite hoka o shire - Először ismerd meg magad azután ellenfeledet.

 


Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE