KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET NAGYKANIZSA

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Támogatóinknak!

Támogatóinknak:

Bankszámla számunk:

11600006-

00000000-

57475466 /Erste Bank/ 

  

 

 

 
Bemutatkozás

 

Shihan Feszt Norbert, 7. Dan fokozatú karate mester

- vezetőedző, egyesületi elnök, Sportoktató, Cross Trainer, Személyi Edző, Rendészeti Intézkedéstaktika Oktató, Magyar IKU szövetségi elnök 

1977.02.16-án születtem Nagykanizsán. 

A Shotokan Karate gyakorlását 31 éve 1989-ben kezdtem Németh István klubjában. Színes öves vizsgáimat Bruzsa Ferenc és Antal János mestereknél tettem le.

1999-ben az American JKA Karate Association 1. Dan fokozatát szereztem meg Sensei Sáfár László 9. Dan-os nagymesternél.

Az European Shotokan Karate Do által kiadott 2.,3. és 4. Dan fokozatra Sensei Büki Gyula 7. Dan-os nagymesternél vizsgáztam le.

2008-ban OKJ-s sportoktatóként Karate szakon végeztem. 

A Rendvédelmi Kiképzők Szövetségének a Zala Megyei elnöke vagyok.

A KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET ALAPITÓJAKÉNT AZ ELNÖKI POSZTOT TÖLTÖM BE.

2015-ben Rendészeti Intézkedéstaktikai Oktató képesitést szereztem.

 Személyi Edző / Personal Trainer vizsgát tettem le.

2016.-ban Stretching és ellazulási technikák tanfolyamán sikeres vizsgát tettem. 

A Global Karate Federation Hachi-O-Kai Világszövetség 5. Dan fokozatát és World Instruktors engedélyt kaptam

Soke prof. dr. Ziko Becanovic 10. Dan-os és Soke Takemasa Okuyama 10. Dan-os nagymesterektől, majd az 5. Dan fokozatot a Magyar Karate Szakszövetségtöl is megkaptam.

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata a 2017. és 2018. évben nyújtott kiemelkedő sportteljesítményéért elismerő oklevelet és kitüntetést adományozott.

A TEK BM Karate verseny kétszeres Országos bronzérmes bajnoka vagyok.

2019.-ben a Budo Jitsu Association 6. Dan fokozatára vizsgáztam le Hanshi prof. Kesic Bogdan 9. Danos nagymester elött.

2019.05.27.-én az IKU /International Karate Union/ kizárólagos magyarországi képviselőjének neveztek ki!

2019.08.10.-én megalapitottam a Magyar IKU Karate Szövetséget, aminek az elnöke vagyok!

2021.01.04.-én a Budo Jitsu Association 7. Dan fokozatát kaptam meg Soke Kesic Bogdan 10. Danos és Soke Savic Branko 10. Danos nagymesterektől. 

 

 

Az egyesületről

Edzések helye:
 8800 Nagykanizsa, Attila u. 2. Péterfy S. ált. isk.
 
 
Székhely, posta címünk: 8800 Nagykanizsa, Szekeres J. u. 54.
Bankszámla számunk: 11600006-00000000-57475466 (Erste Bank)
Adószámunk: 18288542-1-20
e-mail címünk: feszt.norbert@gmail.com

Telefonszámunk: 0670(3417345
Bírósági bejegyzés száma: Pk. 60024/2012/4.

Nyilvántartás száma: 2592

A Kime Shotokan Karate Egyesület 2012. április 02-án alakult, amely a Pk. 60024/2012/4. számú Bírósági bejegyzés alapján 2012.05.26.-án jogerőre emelkedett.

Egyesületünk tagja az International Karate Union Világszövetségnek a  Magyar Karate Szakszövetségnek és az Magyar IKU Karate Szövetségnek. Egyesületünk szakmai vezetője Shihan Feszt Norbert 7. Dan-os karate nagymester. Az Egyesület lehetőséget nyújt minden tanulni vágyónak, testi - lelki fejlődésre és a belső harmónia megteremtésére a SHOTOKAN KARATE gyakorlása által. A csapat tagjai főként általános iskolás gyermekek és szüleik, akik számára a Shotokan Karate gyakorlása optimális lehetőséget nyújt testnevelésre, egészség-megőrzésre, verseny-sportra, a keleti kultúra megismerésére, valamint önvédelem elsajátítására. A rendszeres edzéseken kívül edzőtáborok, versenyek, övvizsgák és bemutatók segítik a tanítványok fejlődését. 
  
Taglétszámunk több mint 40 főt számlál. A tanítványok fizikai és egészségügyi állapotának javításán kívül fontosnak tartjuk a lelki, és szellemi útmutatást is.
Az edzéseket 1-7. Dan-os Karate oktatók tartják és az oktatást egy gyógypedagógiai asszisztens is segíti.  

 

      

    

 Shihan Feszt Norbert 7. Dan elnök, vezetőedző    

 
Linkek
 
TIME
 
Számláló
Indulás: 2011-07-09
 
KIME

         

 
Karate

 

Karate ni sente nashi - A karatéka soha nem támad,  Mazu jiko o shire shikoshite hoka o shire - Először ismerd meg magad azután ellenfeledet.

 


FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams