KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET NAGYKANIZSA

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Támogatóinknak!

Támogatóinknak:

Bankszámla számunk:

11600006-

00000000-

57475466 /Erste Bank/ 

  

 

 

 
Hírek
Hírek : Edzőtábor Németország, Stahnsdorf városban 2018.05.26-27

Edzőtábor Németország, Stahnsdorf városban 2018.05.26-27

2018. május 26-27.-én Nemzetközi shotokan karate edzőtábort tartott Sensei Feszt Norbert 5. Danos karate mester, a Magyar KIME Shotokan Karate Egyesület elnöke, Németország, Stahnsdorf városában, a Fit 2000 sportközpontban, a Yama Karate Do egyesület vezetője, Sensei Christian Puch 3. Danos karate mester meghívására.  

  

Az edzőtáborban 3X90 perces karate edzések voltak, ahol gyakoroltunk Kihon alaptechnikákat, Katákat, Kata bunkait, Gohon és Sanbon Kumitét továbbá önvédelmi taktikai fogásokat, ez mellett 2X60 percben ki lehetett próbálni a KIME Aerobicot, Senpai Fesztné Nagy Zita 2. Danos karate mester vezetésével. A táborban a Yama Karate Do Kyu övvizsgáján is részt vettünk, ahol a karatékák sikeres vizsgát tettek.

     


Az 5 fős delegációval az út során Szlovákiában megnéztük Pozsony városát, majd Csehországban, Prágát, és ezt követően egy 12 órás út végén Németország, Potsdam városában szálltunk meg.  

Potsdamban vendéglátonk Cristian Puch és Nagy Eszter invitálására beiktattunk egy Vasárnap délutáni városnézést is, csodálatos épitményeket a Neues Palaist, a Park Sanssoucit, egy jó nagy sétáló utcát és egy nagyszerü várost tekintettünk meg.

  

Szeretném megköszönni Cristian Puch és Nagy Eszter fantastikus házigazda szerepét, és Halász Istvánnak, hogy beválalta a tolmácsolást, ezzel is segítve a sűrű program gördülékeny menetét! 

A magyar delegáció tagjai: 

Sensei Feszt Norbert 5. Dan, Senpai Fesztné Nagy Zita 2. Dan., Senpai Horváth Filip 1. Dan, Halász István 3 kyu, és Feszt Gergő 5 kyu  

 

 
Linkek
 
TIME
 
Számláló
Indulás: 2011-07-09
 
KIME

         

 
Feszt Gergő IKU Európa Bajnok III.

 

Karate ni sente nashi - A karatéka soha nem támad,  Mazu jiko o shire shikoshite hoka o shire - Először ismerd meg magad azután ellenfeledet.

 


FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!