KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET NAGYKANIZSA

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Támogatóinknak!

Támogatóinknak:

Bankszámla számunk:

11600006-

00000000-

57475466 /Erste Bank/ 

  

 

 

 
Hírek
Hírek : Edzőtábor Németország, Stahnsdorf városban 2018.05.26-27

Edzőtábor Németország, Stahnsdorf városban 2018.05.26-27

2018. május 26-27.-én Nemzetközi shotokan karate edzőtábort tartott Sensei Feszt Norbert 5. Danos karate mester, a Magyar KIME Shotokan Karate Egyesület elnöke, Németország, Stahnsdorf városában, a Fit 2000 sportközpontban, a Yama Karate Do egyesület vezetője, Sensei Christian Puch 3. Danos karate mester meghívására.  

  

Az edzőtáborban 3X90 perces karate edzések voltak, ahol gyakoroltunk Kihon alaptechnikákat, Katákat, Kata bunkait, Gohon és Sanbon Kumitét továbbá önvédelmi taktikai fogásokat, ez mellett 2X60 percben ki lehetett próbálni a KIME Aerobicot, Senpai Fesztné Nagy Zita 2. Danos karate mester vezetésével. A táborban a Yama Karate Do Kyu övvizsgáján is részt vettünk, ahol a karatékák sikeres vizsgát tettek.

     


Az 5 fős delegációval az út során Szlovákiában megnéztük Pozsony városát, majd Csehországban, Prágát, és ezt követően egy 12 órás út végén Németország, Potsdam városában szálltunk meg.  

Potsdamban vendéglátonk Cristian Puch és Nagy Eszter invitálására beiktattunk egy Vasárnap délutáni városnézést is, csodálatos épitményeket a Neues Palaist, a Park Sanssoucit, egy jó nagy sétáló utcát és egy nagyszerü várost tekintettünk meg.

  

Szeretném megköszönni Cristian Puch és Nagy Eszter fantastikus házigazda szerepét, és Halász Istvánnak, hogy beválalta a tolmácsolást, ezzel is segítve a sűrű program gördülékeny menetét! 

A magyar delegáció tagjai: 

Sensei Feszt Norbert 5. Dan, Senpai Fesztné Nagy Zita 2. Dan., Senpai Horváth Filip 1. Dan, Halász István 3 kyu, és Feszt Gergő 5 kyu  

 

 
Linkek
 
TIME
 
Számláló
Indulás: 2011-07-09
 
KIME

         

 
Karate

 

Karate ni sente nashi - A karatéka soha nem támad,  Mazu jiko o shire shikoshite hoka o shire - Először ismerd meg magad azután ellenfeledet.

 


FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams