KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET NAGYKANIZSA

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Támogatóinknak!

Támogatóinknak:

Bankszámla számunk:

11600006-

00000000-

57475466 /Erste Bank/ 

  

 

 

 
Hírek
Hírek : Dan vizsga Szerbia 2019.03.09

Dan vizsga Szerbia 2019.03.09

Sikeres Dan vizsga Szerbiában!

A nagykanizsai karatékák életében jelentős esemény zajlott le.

2019.03.09.-én Szerbia, Nagybecskerek /Zrenjanin/ városában jártak a nagykanizsai Kime Shotokan Karate Egyesület tagjai és Hanshi prof. Kesic Bogdan 9. Dan-os shotokan karate nagymestertől, vehették át a Budo Jitsu Association Karate Do Dan diplomáját.

 

A Dan kollégium előtt a következő harcművészek szereztek mesterfokozatot:

Shihan Feszt Norbert 6. Dan, Sensei Fesztné Nagy Zita 3. Dan, Senpai Farkas Máté 1. Dan

  

 

Mi vezetett a sikerhez? – Első sorban a higgadt, folyamatos napi szintű felkészülés, a család támogatása, ami abban nyilvánul meg, hogy feleségem és 3 gyermekem is karatézik és a gyakorlások során sem kellett nélkülöznöm a családomat. – Másod sorban pedig elmondhatom, hogy idén 30 éve foglalkozok a shotokan karate elsajátításával, évi 4-5 edzőtábort szervezek, Magyarországon és külföldön egyaránt, amiből szeretném kiemelni Németországban tartott Stahndorfi és a Balaton parton megrendezett Balatonfenyvesi edzőtáboromat és Kesic Bogdan szerb nagymester Békéscsabai illetve Nagykanizsai nemzetközi edzőtáborát, amin instruktorként segítem munkáját.  Büszke vagyok arra is, hogy évek óta, legalább 8 fő karatékám kerül dobogós helyre, Országos Bajnokságokon. 

- nyilatkozta Feszt Norbert a KSKE. elnöke, vezetőedzője


 
Linkek
 
TIME
 
Számláló
Indulás: 2011-07-09
 
KIME

         

 
Karate

 

Karate ni sente nashi - A karatéka soha nem támad,  Mazu jiko o shire shikoshite hoka o shire - Először ismerd meg magad azután ellenfeledet.

 


FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams