KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET NAGYKANIZSA

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Támogatóinknak!

Támogatóinknak:

Bankszámla számunk:

11600006-

00000000-

57475466 /Erste Bank/ 

  

 

 

 
Hírek
Hírek : Dan vizsga Szerbia 2019.03.09

Dan vizsga Szerbia 2019.03.09

Sikeres Dan vizsga Szerbiában!

A nagykanizsai karatékák életében jelentős esemény zajlott le.

2019.03.09.-én Szerbia, Nagybecskerek /Zrenjanin/ városában jártak a nagykanizsai Kime Shotokan Karate Egyesület tagjai és Hanshi prof. Kesic Bogdan 9. Dan-os shotokan karate nagymestertől, vehették át a Budo Jitsu Association Karate Do Dan diplomáját.

 

A Dan kollégium előtt a következő harcművészek szereztek mesterfokozatot:

Shihan Feszt Norbert 6. Dan, Sensei Fesztné Nagy Zita 3. Dan, Senpai Farkas Máté 1. Dan

  

 

Mi vezetett a sikerhez? – Első sorban a higgadt, folyamatos napi szintű felkészülés, a család támogatása, ami abban nyilvánul meg, hogy feleségem és 3 gyermekem is karatézik és a gyakorlások során sem kellett nélkülöznöm a családomat. – Másod sorban pedig elmondhatom, hogy idén 30 éve foglalkozok a shotokan karate elsajátításával, évi 4-5 edzőtábort szervezek, Magyarországon és külföldön egyaránt, amiből szeretném kiemelni Németországban tartott Stahndorfi és a Balaton parton megrendezett Balatonfenyvesi edzőtáboromat és Kesic Bogdan szerb nagymester Békéscsabai illetve Nagykanizsai nemzetközi edzőtáborát, amin instruktorként segítem munkáját.  Büszke vagyok arra is, hogy évek óta, legalább 8 fő karatékám kerül dobogós helyre, Országos Bajnokságokon. 

- nyilatkozta Feszt Norbert a KSKE. elnöke, vezetőedzője


 
Linkek
 
TIME
 
Számláló
Indulás: 2011-07-09
 
KIME

         

 
Feszt Gergő IKU Európa Bajnok III.

 

Karate ni sente nashi - A karatéka soha nem támad,  Mazu jiko o shire shikoshite hoka o shire - Először ismerd meg magad azután ellenfeledet.

 


FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!