KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET NAGYKANIZSA

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Támogatóinknak!

Támogatóinknak:

Bankszámla számunk:

11600006-

00000000-

57475466 /Erste Bank/ 

  

 

 

 
Hírek
Hírek : 2019.aug. Balatonfenyves edzőtábor

2019.aug. Balatonfenyves edzőtábor

Nemzetközi Karate tábor Balatonfenyvesen 2019

A nyári vakációs szezon a sportolók nagy részének nem csak a pihenés időszak, sőt...!Ilyenkor kerül sorra a kluboknál, így a harcművészeknél is a nyári edzőtáborok  megrendezése. A Balaton partja különösen kedvelt  a harcművészek körében,hiszen egyre több csoport rendezi meg itt a nyári edzőtábort.
  2019. augusztus 06-11 között Balatonfenyvesen rendezte meg a nagykanizsai  KIME Shotokan Karate Egyesület hagyományos nyári edzőtáborát. A klub vezetője, Shihan Feszt Norbert 6.DAN nemrégiben kapta meg kinevezését az International Karate Union karate Világszövetségtől arra, hogy Ő képviselje ezt a szervezetet Magyarországon. Így érthető, hogy ez a tábor egyben az IKU Hungary táborává is előlépett.

a mesterek az első sorban balról:

Thomas Huschke 1 Dan, Németo., Horváth Filip 1. Dan, Farkas Máté 1 Dan, Shihan Feszt Norbert 6. Dan, Sensei Fesztné nagy Zita 3. Dan, Sensei Christian Puch 4. Dan Németo., Császár Richárd 1. Dan Luxemburg, Sensei Takács Krisztián 4. Dan, Shihan Gregor László 8. Dan, Békéscsaba, Sensei Nyesti Csaba 4. Dan, Románia,

 

Mutatta az is, hogy az IKU romániai szervezetének szervezési igazgatója, Sensei Nyesti Csaba 4. Dan szintén eljött, sőt edzést is tartott, karate és ju-jitsu technikákkal. Igazán változatos program alakult ki, hiszen a német Sensei Christian Puch 4. Dan goju-ryu technikákat és katát oktatott, Shihan Gregor László 8.DAN önvédelmet, Sensei Takács Krisztián 4. Dan védés ellentámadás karate gyakorlatokat, , Sensei  Fesztné Nagy Zita 3.DAN a Kime Aerobic pörgős mozgásanyagával „fárasztotta le” a több, mint negyven résztvevőt, akik Magyarországon kívül Romániából, Németországból, Ausztriából és Luxemburgból érkeztek. Természetesen a tábor vezetője, Feszt Norbert Mester is alaposan kivette részét az edzéstatásból, hiszen bázistechnikákat, küzdelmi technikákat, és a különböző formagyakorlatot tanított, értelmezett, mert természetesen nem hiányozhatott az edzések alatt az elméleti képzés sem.

Nagyon jó, harcművész baráti kapcsolat alakult ki, amiben természetesen annak is része volt, hogy az IKU nyílt harcművész szervezet, nem csak egy karate irányzat, hanem mindegyik irányzat megtalálja a helyét, ha elfogadja szabályait. Az is mutatta, hogy a tábort meglátogatták az érdeklődő Shito –ryu karate és Sendo-ryu karate mesterek is.
 Az edzések közötti időszakban pedig a megszokott „sláger” balatoni program, a fürdőzés vitte a prímet, amihez a kiváló időjárás is hozzájárult. A jó idő adta, - és a tábori hagyományok - hogy az utolsó előtti edzésen a Balaton hullámai között történtek a technikák, és szárítkozásnak a parton a formagyakorlat mozdulatai szárították a ruhákat.
    A tábort az utolsó érdemi napon övvizsga zárta, de természetesen nem hiányzott a vizsga előtti felkészítés sem, amelyen azok a harcművészek is részt vettek, akik nem voltak érdekeltek a másnapi vizsgára. A kyu övvizsgán 6 karatéka tett sikeres övvizsgát.
 Természetesen tárgyalásokra, egyeztetésekre is nyílt mód a tábor ideje alatt, már elkezdődött a jövő évi tábor szervezése. A remek hangulatú egy hét az oklevelek és emléklapok átadásával zárult.


 
Linkek
 
TIME
 
Számláló
Indulás: 2011-07-09
 
KIME

         

 
Feszt Gergő IKU Európa Bajnok III.

 

Karate ni sente nashi - A karatéka soha nem támad,  Mazu jiko o shire shikoshite hoka o shire - Először ismerd meg magad azután ellenfeledet.

 


FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!