KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET NAGYKANIZSA

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Támogatóinknak!

Támogatóinknak:

Bankszámla számunk:

11600006-

00000000-

57475466 /Erste Bank/ 

  

 

 

 
Hírek
Hírek : 7. Dan Diploma

7. Dan Diploma

7. Danos lett a kanizsai karatemester! 
 
Shihan Feszt Norbert nagykanizsai karate mester  7. Dan fokozatot kapott a Szerb Budo Jitsu Association Szövetségtől amit Kesic Bogdan 10. Danos nagymester adott át.
A kanizsai nagymester több szervezetet is vezet vagyis a KIME Shotokan Karate Egyesület vezetőedzője és elnöke, a Magyar IKU /International Karate Union/ Szövetség elnöke és a Rendvédelmi Kiképzők Szövetségének a Zala Megyei elnöke, továbbá Sportoktató, Cross Trainer, Személyi Edző, Rendészeti Intézkedéstaktika Oktató és több évig oktata a rendészeti ágazatot, önvédelemi, alaki és intézkedéstaktikai óraadóként.  
 
A Shotokan Karate gyakorlását 32 éve 1989-ben kezdtem meg Nagykanizsán és rá 10 évre 1999-ben szereztem meg a fekete övet és lettem 1 Danos karatéka.
 
1. Dan /1999/ AJKA
 
2012-ben megalapitottam a KIME Shotokan Karate Egyesületet, majd 2019-ben az IKU /International Karate Union/ kizárólagos magyarországi képviselőjének neveztek ki, ekkor megalapitottam a Magyar IKU Karate Szövetséget 11 egyesülettel.
 
Amire büszke vagyok, hogy a Global Karate Federation Hachi-O-Kai Világszövetség 5. Dan fokozatát és World Instruktors engedélyt Soke Takemasa Okuyama 10. Danos japán nagymestertöl kaptam meg, amit a Magyar Karate Szakszövetség is elismert és regisztrálta a Dan fokozatot. 
 
5. Dan regisztráció MKSZ 
 
 Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata a 2017. és 2018. évben nyújtott kiemelkedő sportteljesítményéért, majd a 30 éves karate múltamért elismerő oklevelet és kitüntetést adományozott. A TEK BM Karate verseny kétszeres Országos bronzérmes bajnoka vagyok.
Folyamatosan övvizsgáztatok, helyi, országos és nemzetközi karate edzőtáborokat tartok, példás külföldi sport kapcsolataim vannak Németországban, Romániában és Szerbiában. 
 
 
 
Pályafutásom csúcsa, hogy a Budo Jitsu Association Karate Do Dan kollégiuma 7. Dan fokozatot adományozott. -mondat el Feszt Norbert szövetségi elnök. 
 

 
Linkek
 
TIME
 
Számláló
Indulás: 2011-07-09
 
KIME

         

 
Feszt Gergő IKU Európa Bajnok III.

 

Karate ni sente nashi - A karatéka soha nem támad,  Mazu jiko o shire shikoshite hoka o shire - Először ismerd meg magad azután ellenfeledet.

 


FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!