KIME SHOTOKAN KARATE EGYESÜLET NAGYKANIZSA

 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Támogatóinknak!

Támogatóinknak:

Bankszámla számunk:

11600006-

00000000-

57475466 /Erste Bank/ 

  

 

 

 
Hírek
Hírek : 7. Dan Diploma

7. Dan Diploma

7. Danos lett a kanizsai karatemester! 
 
Shihan Feszt Norbert nagykanizsai karate mester  7. Dan fokozatot kapott a Szerb Budo Jitsu Association Szövetségtől amit Kesic Bogdan 10. Danos nagymester adott át.
A kanizsai nagymester több szervezetet is vezet vagyis a KIME Shotokan Karate Egyesület vezetőedzője és elnöke, a Magyar IKU /International Karate Union/ Szövetség elnöke és a Rendvédelmi Kiképzők Szövetségének a Zala Megyei elnöke, továbbá Sportoktató, Cross Trainer, Személyi Edző, Rendészeti Intézkedéstaktika Oktató és több évig oktata a rendészeti ágazatot, önvédelemi, alaki és intézkedéstaktikai óraadóként.  
 
A Shotokan Karate gyakorlását 32 éve 1989-ben kezdtem meg Nagykanizsán és rá 10 évre 1999-ben szereztem meg a fekete övet és lettem 1 Danos karatéka.
 
1. Dan /1999/ AJKA
 
2012-ben megalapitottam a KIME Shotokan Karate Egyesületet, majd 2019-ben az IKU /International Karate Union/ kizárólagos magyarországi képviselőjének neveztek ki, ekkor megalapitottam a Magyar IKU Karate Szövetséget 11 egyesülettel.
 
Amire büszke vagyok, hogy a Global Karate Federation Hachi-O-Kai Világszövetség 5. Dan fokozatát és World Instruktors engedélyt Soke Takemasa Okuyama 10. Danos japán nagymestertöl kaptam meg, amit a Magyar Karate Szakszövetség is elismert és regisztrálta a Dan fokozatot. 
 
5. Dan regisztráció MKSZ 
 
 Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata a 2017. és 2018. évben nyújtott kiemelkedő sportteljesítményéért, majd a 30 éves karate múltamért elismerő oklevelet és kitüntetést adományozott. A TEK BM Karate verseny kétszeres Országos bronzérmes bajnoka vagyok.
Folyamatosan övvizsgáztatok, helyi, országos és nemzetközi karate edzőtáborokat tartok, példás külföldi sport kapcsolataim vannak Németországban, Romániában és Szerbiában. 
 
 
 
Pályafutásom csúcsa, hogy a Budo Jitsu Association Karate Do Dan kollégiuma 7. Dan fokozatot adományozott. -mondat el Feszt Norbert szövetségi elnök. 
 

 
Linkek
 
TIME
 
Számláló
Indulás: 2011-07-09
 
KIME

         

 
Karate

 

Karate ni sente nashi - A karatéka soha nem támad,  Mazu jiko o shire shikoshite hoka o shire - Először ismerd meg magad azután ellenfeledet.

 


FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM    *****    PIKKIN SHOP - Márkás cipõk, jó árak! - VANS, NEW BALANCE, CONVERSE, NIKE, PUMA, LEVI'S - KATT A CIPÕKÉRT!:)    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Sok asztrológiai és ezoterikus olvasmány,szoftverek,horoszkóp megrendelési lehetõségek diplomás asztrológustól! Kattints    *****    A legmenõbb mandalás póló a tied lehet! Kattints ide!    *****    A legjbb cicás póló a Pólómánia oldalán! Kattints!    *****    Horoszkóp minden érdeklõdõnek, diplomás asztrológustól. Rendeld meg, a nagyon részletes analízist és 3 év elõrejelzést!    *****    Gyémánt Erika blogja. Gyere és nézz be!    *****    Tarot kártyajóslás kedvezményes áron - Norina Tarot.    *****    Egy jó receptet keresel? Kattints, és válogass, a jobbnál jobb receptek között!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Kiket várunk nagyon? ismerd meg a keresett és canon karaktereinket :)    *****    "Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!" - Tennessee Williams